top of page

C-Prot

Kullanıcıların siber güvenlik problemlerini yenilikçi metotlarla çözen, kullanıcı deneyi­mini ön planda tutan, özgün siber güvenlik ürünleri geliştirmektedi . Ar-Ge faaliyetlerinin tamamı Türkiye'de yürütülmektedir. C-Prot'un birinci önceliği geliştirmiş olduğu ürünler ile kullanıcıların dijital dünyada güvenliğini sağlamaktır.


C-Prot, dünyada sayılı şirketin sahip olduğu "OPSWAT Platinum" sertifikasına sahiptir. 2022 yılında SKD Labs tarafından gerçekleştirilen testlerde, kurumsal ve bireysel odaklı ürünleri ile STARCHECK sertifikalarını %99,99 oranıyla almıştır. Bağımsız test ve belgelendirme kurumu "Virus Bulletin" tarafından gerçekleştirilen testlerde, bireysel ve kurumsal ürünleri ile 10. defa "VB100" ödülüne layık görülmüştür. Bireysel ve kurumsal uç nokta koruma kategorilerinde "SKD AWARDS 2022 PRODUCT EXCELLENCE" ödüllerine layık görülmüştür. SKD AWARDS ürün mükemmeliyet ödülünü 3 yıl üst üste alan Türkiye'de ilk ve tek, globalde ise sayılı şirketler arasında yerini almıştır.


Aynı zamanda Türkiye'den sayılı şirketlerin kabul edildiği Dünya çapında faaliyet gösteren European Expert Group for IT-Security ve Anti-Malware Testing Standards Organization üyesidir. Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi üyesi de olan C-Prot Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi Ödüleri'nde "En Fazla Ülkeye İhracat Yapan Firma Ödülü"ne layık görülmüştür. C-Prot 2022 yılında SAHA İstanbul - Savunma, Havacılık ve Uzay Kümelenmesi'ne üye olarak kabul edilmiştir.

C-Prot, müşterilerine en iyi uç nokta koruma ürünlerini sunma taahhüdünü sürdürürken, Akıllı televizyonlardan, mobil cihazlara kadar geniş bir yelpazede bulunan yüksek teknolojili siber güvenlik ürünleri ile dijital dünyada güvende kalmanızı sağlamaya devam edecektir.


C-Prot dünyada sayılı şirketin sahip olduğu en yüksek kriterli OPSWAT Platinum sertifikasına sahiptir.


İşlevsellik testi, performans doğrulama ve bilgi güvenliği ürün ve hizmetlerinin sertifikasyonu konusunda uzmanlaşmış bir ISO / IEC 17025 akredite laboratuvar olan ayrıca sertifikaları Microsoft tarafından tanınan dünyada 8 test merkezinden biri SKD Labs tarafından 2022 yılında gerçekleştirilen kapsamlı testler sonucunda, %99,99 malware detection, %100 Ran­somware detection ve %0 false positive başarı oranları ile sağlayarak, kurumsal ve bireysel ürünleri ile üst üste 3. defa "STARCHECK" sertifikalarına layık görüldü.


C-Prot, 2013 yılı dGA b yana her yıl dünyaca ünlü bağımsız test e 6elgelendirme laboratuvarı SKD Labs tarafından düzenlenen sektör tarafından "Siber Güvenlik Ürünlerinin

Oscar'ı" olarak görülen ve siber güvenlik ürünlerinin seviyesinin ölçülmesinde önemli göstergelerden biri olarak değerlendirilen "SKD AWARDS" ödüllerinde bireysel ve kurumsal uç nokta koruma kategorilerinde "SKD AWARDS 2022 PRODUCT EXCELLENCE" ödüllerine layık görülmüştür.


1989'dan bu yana küresel tehdit ortamındaki en S0"1 gelişmeler hakkında kullanıcılara bağımsız istihbarat sağlama onusunda müthiş bir üne sahip İngiltere merkezli test ve belgelendirme kuruluşu "Virus Bulletin" tarafından Ağustos 2022 'de yayınla­nan benzersiz bağımsız karşılaştırmalı test serisinde yaklaşık 50 farklı global güvenlik çözümüyle birlikte test edildikten sonra bireysel ve kurumsal ürünleri ile üst üste 10. defa "VB100" ödülüne layık görülmüştür.


2006 yılından beri Türkiye'de uygulanan Deloitte Teknoloji Fast 50 programı kapsamında her yıl Türkiye'nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketini belirlenmektedir. C-Prot, Deloitte Türkiye tarafından oluşturulan; Kendi teknolojisini üreten, problem çözmede ileri teknolojiyi kullanan ve teknoloji konusunda ciddi AR-GE yatırımlarında bulunan şirketler listesine %946 büyüme ile 3. olarak girerek

"Runner Ups" ödülüne layık görülmüştür.


Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi tarafından düzenlenen 3. Sektör Zirvesi'nde "En Fazla Ülkeye İhracat Yapan Firma Ödülü"nün sahibi C-Prot oldu.


Kurumsal Ürünler

• C-Prot Endpoint Antivirus

• C-Prot Endpoint Security

• C-Prot Remote Administrator

• C-Prot Endpoint Mobile Security

• C-Prot Endpoint Smart TV Security

• C-Prot Cyber Security Kiosk

• C-Prot Embedded AppDefense

• C-Prot Digital Fingerprint

• C-Prot Threat lntelligence Partal

Son Yazılar

Hepsini Gör

Güvende Kalın !

DDoS saldırısı nedir? Dağıtılmış Hizmet Reddi (DDoS) saldırısı, genellikle bir Truva Atı ile enfekte olan birden fazla güvenliği ihlal edilmiş sistemin, bir DoS saldırısıyla sonuçlanan tek bir sistemi

Yeni nesil NAC çözüm

Yeni nesil, radius ve Agent entegresi olmadan çalışabilen, tamamen yerli ve milli kaynaklar ile geliştirilmiş, kurumsal ağınızda erişim kontrolünü elinizde tutmanıza ve kurumsal ağınızda güvenliğinizi

Cyber Security Kiosk ile tanışın!

C-Prot Cyber Security Kiosk; cihazları kötü amaçlı yazılım, güvenlik açıkları ve hassas veriler açısından denetleyen bir dijital güvenlik görevlisi olarak tasarlanmıştır. Güvenli İş Akışı Yüksek Riskl

bottom of page