top of page

Kurumunuz için Üst Düzey Güvenliği

Ekon Bilişim olarak imzaladığımız iş ortaklığımız ile artık C-Prot ürünleri ile Kamu, Kurum ve Kuruluşların üst düzey güvenliğini sağlamaktayız.


C-Prot Endpoint Security ile gelişmiş makine öğrenimi teknolojisi ve kapsamlı tehdit istihbaratıyla desteklenen, işletmelerin iş akışlarını kesintiye uğratmadan her türlü potansiyel tehdide karşı çok katmanlı koruma sağlıyoruz.

Merkezi Yönetim Konsolu

Bulut veya Kendi Sistemlerinizde kullanılabilen yönetim konsolu ile C-Prot paketlerini dağıtabilir, görevleri, güvenlik politikalarını yönetebilir, uç noktalardaki sorun veya tehditlere hızla yanıt verebilirsiniz.


Antivirüs, Kötü Amaçlı Yazılımdan Koruma

C-Prot Endpoint Security ile işletmenizdeki uç noktaları virüsler, casus yazılımlar ve diğer zararlı yazılımlara karşı koruyoruz.


Mobil Tehditlere Karşı Koruma

Kurumunuzdaki mobil cihazlarda bulunan casus yazılım, virüsler ve diğer kötü amaçlı uygulamaları algılayarak kapsamlı bir koruma sağlıyoruz.


Güvenlik Politikaları

C-Prot Remote Administrator ile yönetim konsolu üzerinden tanımlamış olduğunuz dosya uzantıları, dosya yolları ve web adreslerini beyaz ve kara listeye ekleyerek cihaz ve grup bazlı atama ile engelleyebilir veya izin verebilirsiniz.


E-posta Koruması

İstenmeyen veya kötü amaçlı e-postaları gelen kutunuzdan uzak tutuyor ve engelliyoruz. Böylece çalışanlarınızın zararlı e-postalara tıklamasını önler ve phishing saldırılarına karşı korunmasını sağlıyoruz.


Harici Medya Yönetimi

C-Prot Endpoint Security ile tanımlı olmayan harici cihazların (USB sürücüler, CD/DVD sürücüler, harici sabit diskler vb.) kullanımını sınırlamanızı veya denetleyebilmenizi sağlıyoruz.


Ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. info@ekonbilisim.com



Son Yazılar

Hepsini Gör

Güvende Kalın !

DDoS saldırısı nedir? Dağıtılmış Hizmet Reddi (DDoS) saldırısı, genellikle bir Truva Atı ile enfekte olan birden fazla güvenliği ihlal edilmiş sistemin, bir DoS saldırısıyla sonuçlanan tek bir sistemi

Yeni nesil NAC çözüm

Yeni nesil, radius ve Agent entegresi olmadan çalışabilen, tamamen yerli ve milli kaynaklar ile geliştirilmiş, kurumsal ağınızda erişim kontrolünü elinizde tutmanıza ve kurumsal ağınızda güvenliğinizi

Cyber Security Kiosk ile tanışın!

C-Prot Cyber Security Kiosk; cihazları kötü amaçlı yazılım, güvenlik açıkları ve hassas veriler açısından denetleyen bir dijital güvenlik görevlisi olarak tasarlanmıştır. Güvenli İş Akışı Yüksek Riskl

bottom of page