top of page

Kurumunuzun Mobil Güvenliğini Sağlayın

Kurumunuzda kullanılan akıllı telefon, tablet gibi mobil cihazlarınızı, virüs, casus yazılım, truva atı ve solucanlara karşı koruyun. Cihazlarınızın yüksek performansla kullanılmasını sağlıyoruz.


Antivirus ve Antispyware

C-Prot Endpoint Mobile Security, kurumunuzdaki mobil cihazlarda bulunan casus yazılım, virüsler ve diğer kötü amaçlı uygulamaları algılayarak kapsamlı bir koruma sağlar.


C-Prot Remote Administrator

Yönetim paneli üzerinden istemci cihazlarınızı kontrol edebilir, cihazınızın konumunu güncelleyip harita üzerinde görebilir, fabrika ayarlarına sıfırlayabilir, SMS ile yönetim panelinde bilinen kullanıcılara anlık konum gönderebilirsiniz.


Fabrika Ayarlarına Sıfırla

Mobil cihazınızı varsayılan fabrika ayarlarına sıfırlayabilir ve cihazdaki tüm verileri (kullanıcı verileri, uygulama verileri, kayıtlı hesaplar vb.) silebilirsiniz.


Uygulama Yönetimi

C-Prot Endpoint Mobile Security, kurumsal politikalara uygun olmayan veya güvenlik riski taşıyan uygulamaların tespit edilmesini sağlar. Güvenlik politikalarına uymayan uygulamaları engelleyebilirsiniz veya kısıtlayabilirsiniz.


Anti-Theft Araçları

Cihaz kayıplarına karşı ek bir güvenlik sağlanmaktadır. C-Prot Endpoint Mobile Security ile kaybolan cihazınızın konumunu yönetim paneli üzerinden kolayca öğrenebilirsiniz.

SMS ile Konum Gönder

Mobil cihazınızın son konumunu kaydedilen yönetici kişilere SMS olarak gönderebilirsiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Güvende Kalın !

DDoS saldırısı nedir? Dağıtılmış Hizmet Reddi (DDoS) saldırısı, genellikle bir Truva Atı ile enfekte olan birden fazla güvenliği ihlal edilmiş sistemin, bir DoS saldırısıyla sonuçlanan tek bir sistemi

Yeni nesil NAC çözüm

Yeni nesil, radius ve Agent entegresi olmadan çalışabilen, tamamen yerli ve milli kaynaklar ile geliştirilmiş, kurumsal ağınızda erişim kontrolünü elinizde tutmanıza ve kurumsal ağınızda güvenliğinizi

Cyber Security Kiosk ile tanışın!

C-Prot Cyber Security Kiosk; cihazları kötü amaçlı yazılım, güvenlik açıkları ve hassas veriler açısından denetleyen bir dijital güvenlik görevlisi olarak tasarlanmıştır. Güvenli İş Akışı Yüksek Riskl

bottom of page